Sempers Tagliatelle är en glutenfri italiensk bandpasta med ägg från frigående höns, tillverkad i Italiens hjärta, Toscana. Njut av en spänstig och gyllengul lång pasta som gör sig lika bra till de flesta såser. Sempers Tagliatelle är FODMAP-certifierad. Ta en titt i Sempers breda sortiment av glutenfri pasta så att du kan njuta av italiensk pasta som uppfyller internationellt särskilda krav för glutenfri tillverkning.
Innehållsförteckning
Ingredienser: Majsstärkelse, majsmjöl, ÄGG* (19%), potatismjöl, risstärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror). *Ägg från frigående höns inomhus.
Allergener
Innehåller Ägg.
Näringsinnehåll
Näringsvärde per 100 g | |
Energi | 1559 kJ/368 kcal |
Fett | 3.5 g |
Varav mättat fett | 1.8 g |
Kolhydrat | 79 g |
Varav sockerarter | 0.3 g |
Fiber | 1.3 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.03 g |
Förpackningsstorlek
250 g
Tillagningsinstruktioner för konsument
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten. Tillsätt pasta (ca 75 g/person) och koka till önskad konsistens i ca 8-9 minuter. Rör om då och då, speciellt i början, så att pastan inte klibbar ihop. Häll av vattnet och servera genast.
Användningsinstruktioner för konsument
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten. Tillsätt pasta och koka till önskad konsistens. Rör om då och då, speciellt i början så att pastan inte klibbar ihop.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Torrt, ej över normal rumsremperatur. Sorteras som plastförpackning.
Förvaring
Förvaras mellan 5 celsius och 25 celsius.