Pasta Spaghetti Glutenfri från Barilla är allas vår mest älskade pastasort från Italien i delikat glutenfritt format. Det här är en naturligt glutenfri pasta av majs- och rismjöl som har samma goda smak och härliga Al dente-konsistens som Barilla är känd för. Trots att detta är glutenfri majspasta är det en vit pasta så att upplevelsen för både gom och öga är densamma. Du kan använda glutenfri Spaghetti pasta på precis samma sätt som traditionell spaghetti.
Innehållsförteckning
Ingredienser: vitt majsmjöl (65%) / hvidt majsmel (65%) / hvitt maismel (65%), gult majsmjöl (29,5%) / gult majsmel (29,5%) / gult maismel (29,5%), rismjöl (5%) / rismel (5%) / rismel (5%), vatten / vand / vann, emulgeringsmedel / emulgator / emulgator: mono- och diglycerider av fettsyror av vegetabiliskt ursprung / mono-og diglycerider af fedtsyrer af vegetabilsk oprindelse / mono-og diglyserider av fettsyrer av vegetabilsk opprinnelse.
Näringsinnehåll
Näringsvärde per 100 g | |
Energi | 1295 kJ/305 kcal |
Fett | 1.5 g |
Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 66.9 g |
Varav sockerarter | 1 g |
Fiber | 0.9 g |
Protein | 5.5 g |
Salt | 0.002 g |
Användningsinstruktioner för konsument
Koktid: 11 minuter.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras torrt och svalt.
Tillverkningsland
Italien